Pure Luxe huizen werkt intensief samen met Baerz & Co, het trefpunt waar exclusieve huizen en veeleisende kopers samenkomen. Hieronder zoekt u binnen een geselecteerd aanbod naar de meest exclusieve huizen.

Bovenwoning for sale in AMSTERDAM

AMSTERDAM Rubensstraat 41 BV - 1077 MJ


Sander Bovenkerk profile image
Sander Bovenkerk
Real estate agent
+31 6 55 74 61 72
bovenkerk@heerenmakelaars.nl

Heeren makelaars
Stadionweg 75
1077 SE Amsterdam
NETHERLANDS
+31 20 470 22 55
www.heerenmakelaars.nl
info@heerenmakelaars.nl

Living area
177m2
Plot size
N/A
Bedrooms
3

Description

Rubensstraat 41 D, 1077 MJ AMSTERDAM

Uniek dubbel bovenhuis (177m²) in het complex “Rubensstaete” met ruim balkon op het zuid/oosten gelegen in één van de mooiste straten van Amsterdam Zuid. Het appartement is zeer royaal en licht en heeft maar liefst 3 slaapkamers (met de simpele mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer) en twee badkamers. In het appartement zijn hoogwaardige materialen gebruikt, zoals een fraaie eikenhouten vloer, massieve deuren, een volledig lichtplan en de ramen zijn voorzien van dubbel glas.

Bereikbaarheid:
De Rubensstraat is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam-Zuid (WTC) is op loopafstand met directe verbindingen naar Centraal of Schiphol. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met zijn diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes die deze buurt tot één van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. Het appartement ligt ook om de hoek van de British School. In dit stadsdeel is het mogelijk om twee parkeervergunningen te verkrijgen per adres zonder wachtlijst.

Indeling:
Begane grond:
Entree.

Derde etage:
Zeer lichte ruime woonkamer met doorloop naar de grote woonkeuken welke beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Via de centrale hal bereikt u twee ruime slaapkamers waarvan één met een eigen badkamer voorzien van een ligbad, douche en wastafel, bijkeuken en een separaat toilet.

Kapverdieping:
Ruime overloop welke gebruikt kan worden als werkruimte, waanzinnige masterbedroom met kleedkamer en ruime badkamer voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche en een riant wastafelmeubel en toilet.

Aan achterzijde is een ruim balkon.

VVE:
De VvE bestaat uit 4 leden en wordt professioneel beheerd door Minerva vastgoed beheer. Er wordt jaarlijks vergaderd, de vereniging staat ingeschreven bij de KvK, beschikt over een opstalverzekering, MJOP en er wordt € 302,- per maand aan servicekosten betaald.

Erfpacht:
De woning is in 1932 gebouwd en is op erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot 15 oktober 2055 (aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd).

Rubensstraat:
Petrus Paulus Rubens (1577-1640), Zuid-Nederlandse schilder van Bijbelse taferelen en historiestukken. Bekend om zijn weelderige vrouwenfiguren. Hij was de leermeester van de Anthonie van Dijck (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
Appartementsrecht, 177m² (NEN-rapport aanwezig)
Fraai ruim balkon van ca. 8 m²
Gemeentelijke erfpacht: Afgekocht tot 15 oktober 2055 (aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht is gedaan)
Actieve VvE, professioneel beheerd door Minerva vastgoed beheer
Meerjaren onderhoudsplan aanwezig
Servicekosten: € 302,- per maand
CV-installatie
Oplevering in overleg
Parkeren via vergunningstelsel, per direct 2 vergunningen te verkrijgen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership
price
€ 1.150.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
N/A
Construction
Kind of house
bovenwoning
Building type
N/A
Construction period
1932
Energy rating
N/A
Roof type
N/A
Rooms
5
Bedrooms
3
Surface Areas And Volume
Living area
177 m2
Other indoor space
N/A
Exterior space attached to the building
8 m2
External storage space
N/A
Volume in cubic meters
461 m3
Plot size
N/A
Baerz & Co Property Brochure

Brochure

Download
or

Information / Viewing request

Videos

Photos