Pure Luxe huizen werkt intensief samen met Baerz & Co, het trefpunt waar exclusieve huizen en veeleisende kopers samenkomen. Hieronder zoekt u binnen een geselecteerd aanbod naar de meest exclusieve huizen.

Dutch Properties

AMSTERDAM

Valeriusstraat 139 3 - 1075 ET
€ 1.300.000 k.k.
foto 1 Valeriusstraat

Description

VALERIUSSTRAAT 139-III/IV, 1075 ET AMSTERDAM

Hierbij bieden wij u te koop aan: een dubbel bovenhuis met een woonoppervlak van circa 146m² met een dakterras van circa 30m². Het gehele pand is eind 2014 compleet gerenoveerd met hoogwaardige materialen en ook de fundering is hersteld. Gelegen in één van de mooiste en meest geliefde straten van Amsterdam Oud-Zuid en op steenworp afstand van het Vondelpark.

Ligging:
Gelegen op een van de meest charmante plekken in Oud Zuid, vlakbij de Cornelis Schuytstraat waar zich talloze luxe winkels, speciaalzaken en traiteurs bevinden. De gezellige buurt kent ook vele fijne lunchgelegenheden en restaurants. Het Concertgebouw, Rijksmuseum, het Van Goghmuseum en Museumplein bevinden zich evenals het Vondelpark op loopafstand. Diverse kinderdagverblijven, scholen en sportfaciliteiten zijn op loop- en fietsafstand gelegen.

Met het openbaar vervoer is de woning zeer goed te bereiken. Op de De Lairessestraat stoppen diverse tram- en buslijnen om u met de rest van de stad te verbinden. Tevens is het Haarlemmermeerstation op circa vijf minuten loopafstand gelegen. Met vijf à tien minuten bent u met de auto op de Ring A10. Op de openbare weg is er voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling). Op dit moment is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Indeling:
Tweede verdieping:
Entree van het appartement, hier is ook de garderobe.

Derde verdieping:
Ruime hal, die toegang biedt tot alle vertrekken. Lichte kamer en suite met schuifdeuren, met aan de voorzijde de zitkamer en aan de achterzijde de eetkamer met open keuken met kookeiland. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, 5-pits gasfornuis, magnetron, oven en een Quoocker. Door de enorme hoeveelheid glas en de plafondhoogte van 2.88m is dit een fantastische verdieping. Via de hal komt u in zowel een werk-/slaapkamer als bij het separaat toilet.

Vierde verdieping:
Deze verdieping heeft een plafondhoogte van 2.87m en telt drie slaapkamers. Aan de achterzijde treft u de master bedroom met walk-in-closet en openslaande deuren tot het op het zuiden gelegen, zonnige balkon. In het midden van deze verdieping bevindt zich de badkamer met twee inloopdouches, dubbele wastafel, design radiator en een ligbad. In de hal is ook een separate wasruimte en de CV-Ketel. Aan de voorzijde zijn nog twee ruime slaapkamers.

Dak:
Door middel van een vaste trap komt u in het ‘dakhuisje’ waardoor u vervolgens op het dakterras komt. Het dakterras heeft een totale oppervlakte van circa 30m² met rondom een vrij uitzicht.

Valeriusstraat:
Adriaan Valerius (1575-1626), notaris te Veere. Bekend door de door hem aangelegde verzameling volksliederen, nog heden bekend als ‘Nederlandtsche Gedencklanck’. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van 146m², NEN-2580 meetrapport aanwezig
- Ruim dakterras
- Volle eigendom, dus géén erfpacht
- Funderingsherstel heeft in 2011 plaatsgevonden
- Gehele pand is gerenoveerd eind 2014
- Maandelijkse servicekosten bedragen €130,-
- VVE bestaat uit drie leden
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.300.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
bovenwoning
Building type
Construction period
1911
Specific
N/A
Roof Type
plat dak
Surface Areas And Volume
Living area
146 m2
Other indoor space
m2
Exterior space attached to the building
38 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
516 m3
Plot size
m2
Contactpersoon

Sander Bovenkerk profile image

Sander Bovenkerk
Real estate agent

+31 6 55 74 61 72
bovenkerk@heerenmakelaars.nl

Heeren makelaars

Stadionweg 75
1077 SE Amsterdam


+31 20 470 22 55


info@heerenmakelaars.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us