Pure Luxe huizen werkt intensief samen met Baerz & Co, het trefpunt waar exclusieve huizen en veeleisende kopers samenkomen. Hieronder zoekt u binnen een geselecteerd aanbod naar de meest exclusieve huizen.

Dutch Properties

ROTTERDAM

Breedveldsingel 51 - 3055 PJ
€ 798.000 k.k.
foto 1 Breedveldsingel

Description

Locatie, locatie, locatie....

Op een absolute droomlocatie gelegen charmant 2-onder-1-kap-woonhuis met garage, oprit en een heerlijke tuin op het zuidwesten (ideale zonligging). Opvallend is de breedte (ca. 6.78m binnenmaat) van het huis en de diepte (ca. 11.50m) nadat het huis zo'n 4 meter is uitgebouwd aan de achterzijde op de begane grond. Net als de uitbouw is ook het terras aan de woonkamer onderheid. Doordat de entree en het trappenhuis zich aan de woningscheidende muur bevindt, zijn alle hoofdverblijven (woonkamer en de 3 grootste slaapkamers) aan de buitengevel gelegen. Dit biedt zowel meer lichtinval door ramen in de zijgevel, maar met name de woonbeleving geeft een extra vrij gevoel, doordat er geen buren grenzen aan de hoofdverblijven.

Overige sterke pluspunten zijn de vrije ligging op de hoek van de Breedveldsingel en Mesdaglaan, het prachtige vrije uitzicht vanuit de master bedroom op het prachtige Prinses Beatrix Plantsoen en de Bergse Voorplas. Ook het uitzicht aan de voorzijde, op de Breedveldingel, is prachtig. Vanuit het huis zijn zowel de winkels van de Bergse Dorpsstraat als de winkels van de Van Beethovensingel op loopafstand gelegen.

Een halte van tramlijn 4 ligt op een steenworp afstand en voorts zijn de recreatiemogelijkheden van de Bergse Plassen, Rotte en het Bergse Bos op zeer korte afstand. Ook zijn (basis-) scholen, kinderdagverblijven en sportverenigingen (hockey, tennis, voetbal, cricket, zwemmen, golf) zeer nabij.

Indeling:

Begane grond: entree, vestibule, hal met toiletruimte, L-vormige doorzonwoonkamer met aan de voorzijde een zitkamer met open haard (thans op gas, oorspronkelijk hout) en aan de achterzijde de eetkamer aan de halfopen keuken en een 2e zitgedeelte. De keuken bestaat uit een praktische U-opstelling en biedt veel bergruimte en werkruimte en is tevens voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de achterzijde is er toegang tot de zonnige achtertuin.

Kelder: ca. 450x250 op redelijke stahoogte (ca. 190cm) met ruimte voor opslag, c.v.-opstelling, aansluiting wasmachine en meterkast.

1e verdieping: overloop, royale master bedroom ca. 430x390 met schitterend dakterras en vrij uitzicht aan de achterzijde, de studeerkamer bevindt zich aan de voorzijde met eveneens een prachtig uitzicht, de oorspronkelijke zijkamer is bij de studeerkamer betrokken, maar vrij eenvoudig weer terug te brengen in de oorspronkelijke indeling. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde en is v.v. een ligbad, douche, bidet, toilet en wastafel.

2e verdieping: overloop met veel bergruimte, slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde met eveneens prachtig uitzicht.

Achtertuin: diepte inclusief oprit en garage ca. 1250 bij een breedte van 1150, gelegen op het zuidwesten. De tuin is zeer beschut door de fraaie beplanting. Het terras aan de woonkamer is onderheid. Via de zijtuin is er een leuk paadje naar de voortuin.

Garage: ca. 600x270, voorzien van elektra en water

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1950;
- gebruiksoppervlakte wonen ca. 143 m2 (conform meetrapport NEN2580);
- gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte ca. 11 m2 (conform meetrapport NEN2580);
- gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte ca. 28 m2 (conform meetrapport NEN2580);
- gebruiksoppervlakte externe bergruimte ca. 16 m2 (conform meetrapport NEN2580);
- grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
- warm water en verwarming middels c.v.-ketel (bouwjaar 2005);
- gelegen op 338 m2 eigen grond;
- parkeren op eigen terrein;

Oplevering in overleg.

J.J. van Oosten Makelaardij is de NVM-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.
Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.voeren van de meting.

features

Transfer of ownership
price
€ 798.000 k.k.
Status
beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Eengezinswoning
Building type
twee onder een kapwoning
Construction period
1950
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
150 m2
Other indoor space
5 m2
Exterior space attached to the building
27 m2
External storage space
16 m2
Volume in cubic meters
561 m3
Plot size
338 m2
Contactpersoon

Joris van Oosten profile image

Joris van Oosten
Real estate agent

+31 6 42 19 84 37
info@vanoostenmakelaardij.nl

J.J. Van Oosten Makelaardij BV

Straatweg 225
3054 AG Rotterdam


010-4221100


info@vanoostenmakelaardij.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us

VIDEOS

Video Breedveldsingel 51

PHOTOS